26 Eylül 2016 Pazartesi

UFO Kasklar


Motosiklet sürücüleri için en önemli ekipmanlardan biride motosiklet kaskıdır. Hatta motosiklet kaskı, sürücüler için olmazsa olmaz bir ekipmandır. Motosiklet sürücülerinin, sürüş esnasında ve olası kaza anlarında baş bölgelerini koruyabilmek amacıyla üretilen motosiklet kaskları, sürücüler için hayati öneme sahiptir. Günümüzde farklı birçok marka tarafından oldukça geniş yelpazede motosiklet kaskı üretilmektedir. Her markanın kendini öne çıkaran tarafları olmaktadır. Ancak motosiklet kaskı üretiminde önemli olan nokta ise güvenlik düzeyinin yüksek olması ve konforlu olmasıdır. Bu bakımdan kask üreticileri içerisinde, oldukça yüksek güvenlikli ve konforlu motosiklet kaskı üreten markalardan biride UFO Kask’tır.

Ufo Plast 30 yılı aşkın süredir, tecrübesiyle motosiklet aksesuarları sektörü içerisinde yer almaktadır. UFO kask modellerine ait tasarımlar ve üretimler İtalya’da yapılmaktadır. Dinamik ve hırslı bir üretim anlayışına sahip olan UFO kask, yüksek güvenlikli ve şık tasarımlı ürünler üretme konusunda öncü markalardan biridir. Ufo kask sektör içerisindeki başarısını tarzı, malzeme seçimi ve kaliteli titizlik gibi üç önemli özellik ile açıklamaktadır. Üretimlerine ilk başladığı yıllarda ufak bir üretim alanına sahip olan Ufo kask, şuan ise modern mimarisi ve fütüristik yapısıyla, üst düzey teknolojik donanımıyla büyük bir üretim merkezine sahiptir. Kask üretimlerini kendi özel laboratuarlarında gerçekleştiren marka, ürettiği kaskları birçok farklı test aşamasından geçirmektedir. Her biri ürünü ayrı ayrı güvenlik ve konfor testlerine tabi tutan Ufo markası, kullanıcı için güvenlik ve kalite anlayışından asla vazgeçmemektedir.

Neden Ufo Kask?

Ufo kask, modern ve teknolojik bir şekilde oluşturulmuş olan üretim merkezinde, kullanıcılar için güvenlik, konfor ve şıklık anlayışıyla dünya standartlarına uygun olacak şekilde kask üretimlerini sürdürmektedir. Marka ürettiği tüm Ufo kask modellerini, üst düzey teknolojik yapıdaki laboratuarlarında birçok özel güvenlik ve sağlımlık testine tabi tutmaktadır. Farklı güvenlik testi uygulanan Ufo kasklar, dünya genelinde yüksek güvenlikli kasklar olarak yerini almaktadır. Ufo kask, enduro tarzındaki üretimleri ile bu alandaki öncü markaların başında gelmektedir. Enduro tarzındaki motosiklet kaskı üretimi ile kask sektöründe adını duyuran Ufo markası, bu alanda birçok başarıya imzasını atmıştır. Dünyaca ünlü birçok enduro motosiklet sürücülerine sponsor olan Ufo kask, birçok büyük organizasyonda başarılar elde etmiştir. Özellikle enduro motosiklet yarışı dünya şampiyonalarında birçok büyük zafer kazanmıştır.

Ufo Kask Özellikleri

Ufo kasklar, enduro kültürüne uygun olacak şekilde yüksek dayanıklı polikarbonat maddeden yapılmaktadır. Üretilen Ufo kask modellerinin neredeyse hepsi kask gömlekleri çıkartılabilen ve yıkanabilen bir yapıdadır. Böylelikle Ufo kaskların temizlenmesi oldukça kolaylaşmaktadır. Kask üretiminde güvenlik ile birlikte konforu da her zaman ön planda tutan Ufo markası, üretiiği kaskların iç pedlerinin tasarım ve dizaynları sayesinde, kullanıcıların kafasında mükemmel bir oturuşa sahip olmaktadır. Ufo kaskları emsalleri arasında ön plana çıkartan bir başka özellik ise vizör yüksekliklerinin ayarlanabilir olmasıdır. Kask havalandırma sistemi olarak; ön hava girişleri, arka ve yan hava presi şeklinde çoklu delik havalandırma sistem yapısına sahip olan Ufo kask çeşitleri, havalandırma kanalları bakımından da oldukça başarılıdır. Ufo markası; Ufo Kask Solidus Spectra TG, Ufo Kask Dragon Spectra TG, Ufo Kask Boost Spectra TG, Ufo Kask Oblivion Interceptor TG ve Ufo Kask Sierra Interceptor TG gibi üst düzey kask modellerine sahiptir. Ufo markasına ait üretilmiş olan tüm kasklar ACU Altın damga onaylıdır. Ufo kask, yüksek güvenlikli üretim anlayışını her modeline yansıtmaktadır. Agresif ve aerodinamik tasarımı ile dikkat çeken Ufo kasklar, hafifliği ile de bilinmektedir. Ufo kaskların dış kabuk yapıları iki farklı boyutta tasarlanmaktadır. Karbon, aramid ve fiberglas karışımından üretilen dış kabuk yapısı böylelikle hem dayanıklılığı hem de hafifliği bir arada içermektedir.

Ufo Kask Fiyatları

Ufo markası 30 yılı aşkın süredir, sektördeki tecrübesi ve kalite anlayışı ile enduro kültürünü yansıtan yüksek güvenlikli ve konforlu motosiklet kaskı üretimine devam etmektedir. Enduro tarzında, agresif ve şık kask tasarımlarında ön plana çıkan Ufo markası kullanıcıların ortak tercihi olmaktadır. Dünyanın birçok farklı ülkesine ihracatı bulunan Ufo kask, kullanıcılar tarafından yoğun talep görmektedir. Ufo markası; Ufo kask Spectra TG ve Ufo kask Interceptor TG modellerinde birçok farklı tasarımda kaska sahiptir.  Ufo markası ürettiği motosiklet kasklarındaki kalite, güvenlik, tasarım, konfor ve model çeşitliliğinde elde ettiği başarılar kadar, Ufo kask fiyatlarındaki uygunluğu ile de ön planda olmaktadır. Ufo kask fiyatlarındaki çeşitlilik ve esneklik her bütçeden kullanıcının dilediği kaska sahip olmasına imkan vermektedir. Ufo kask fiyatları 179,00 Euro’dan başlayıp, 440,00 Euro’ya kadar yükseliş göstermektedir. Üstün özelliklere ve farklı tasarımlara sahip olan Ufo kask modellerinden, ihtiyacınız olan kaskı bulmanız çok kolay olacaktır. Ayrıca Ufo Plast markasına ait Ufo kask Spectra TG ve Ufo kask Interceptor TG modellerini uygun fiyatlar ve taksit imkanları ile MotoPlus Motosiklet Aksesuarları Mağazasından satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder