4 Ekim 2016 Salı

Legend Gear Motosiklet Çantaları


Motosiklet sürücülerinin yolculuklarını kolaylaştıracak ve motosiklet sürüşlerini daha rahat hale getirecek birçok farklı yapı ve özellikte motosiklet aksesuarı üretilmektedir. Bu motosiklet aksesuarlarının kimi direkt olarak motosiklet aksam ve teknik yapısıyla alakalı; bazıları ise motosikletin fiziki yapısı ve sürücü konforuyla alakalıdır. Bu bakımdan motosiklet çantaları da sürücü konforu ve rahatlığını sağlayan aksesuarların başında gelmektedir.

Motosikletlerde bagaj kısmının bulunmaması, motosikletlerin fiziki yapı ve donanımları açısından dezavantaj sayılabilecek bir durumdur. Ancak tabi ki motosikletler yük taşımak amacıyla üretilmedikleri için bu durumun tam olarak dezavantaj diye adlandırılması da doğru olmayacaktır. Buna rağmen motosiklet sürücüleri günlük yaşantılarında veya uzun yol seyahatlerinde, eşyalarını koyabilecekleri ve güvenle taşıyabilecekleri bir aksesuarın ihtiyacını da hissetmektedir. Bu ihtiyacı karşılamak içinde zaman içerisinde motosiklet çantaları üretilmeye başlanmıştır. Sürücülerin uzun yol sürüşlerinde yanında götürmek zorunda oldukları eşyaları kolay ve dengeli bir şekilde taşıyabilmeleri için üretilen motosiklet çantaları birçok farklı tarzda ve kullanımda üretilmektedir. Bu motosiklet çantaları birçok farklı marka dahilinde üretimi gerçekleşen aksesuarlardır. Tabi ki bu markalar içerisinde bazı firmalar ürünleri ve kalitesiyle ön planda yer almaktadır. SW Motech Legend Gear motosiklet çantaları da bu aksesuar kategorisinde öne çıkan ve lider firmalar arasında yer alan markalardan biridir.

SW Motech Legend Gear

SW Motech motosiklet aksesuarları üretiminde dünya genelindeki lider tedarikçilerden birisidir. Firma 1999 yılında kurulmuş olup, bugün yüksek kalite ve yenilik temasıyla üretimlerine devam etmektedir. Almanya merkezli markanın Çek Cumhuriyeti’nde ek bir üretim tesisi bulunmaktadır. Firma bugün dünya genelinde 60’dan fazla ülkeye ürün tedarik etmektedir.

Sayısı oldukça fazla motosiklet aksesuarına sahip olan markanın sahip olmuş olduğu ürünlerden biride motosiklet çantalarıdır. SW Motech LegendGear motosiklet çantaları tarzları ve kaliteleri bakımından emsal ürünler arasında öne çıkmaktadır. İleri teknoloji alt yapısıyla, modern malzemelerden üretilen SW Motech Legend bagaj sistemleri esnek montaj sisteminden ve kendi şık tarzından asla ödün vermemektedir. Çok yönlü ve sağlam ürün hattı kombinasyonlarına sahip olan marka; yan çanta, sırt çantası, heybe, depo üstü çanta gibi çok çeşitli çanta üretimine sahiptir.

Modern üretim tesislerine sahip olan SW Motech markası, yenilikçi yüksek mühendislik ve teknolojik gelişmeler ile sürekli olarak motosiklet çanta kategorisindeki ürünlerini geliştirmektedir. Teknolojik gelişmeleri sürekli takip eden yenilikçi bir yapıya sahip olan SW Motech, güvenli ve ergonomik motosiklet aksesuarları üretmeyi ve satmayı hedef edinmiştir.

SW Motech Legend Gear motosiklet çanta modelleri içerisinde; Legend Gear Aksesuar Çantası, Legend Gear Tank Bag, Legend Gear Tail Bag, Legend Gear Sırt Çantası, Legend Gear Side Bag, Legend Gear Saddle Bag gibi çanta çeşitleri yer almaktadır. Legend Gear motosiklet çantalarının genel özelliklerinin başında ise kendine has şık tarzı ve malzeme kalitesi gelmektedir.


Legend Gear tarafından üretilen motosiklet çantaları işlevsellik bakımından oldukça ilgi çekidir. Arka çanta ya da kuyruk çantası tarzında üretilen ürünler aynı zamanda sırt çantası olarak kullanılabilmektedir. Çantaları ön plana çıkartan bir başka özellik ise mevcut motosiklet çantalarına göre çok yönlü tutturma sistemine sahip olmalıdır. Legend Gear motosiklet çantaları su geçirmez içyapıya sahiptir. Bu özelliği ile her daim güvenli eşya taşınmasına imkan vermektedir. Legend Gear motosiklet çantalarının birçoğu fermuar ile kapasite genişletme özelliğine sahiptir. Birbirine eklenen bölmeler sayesinde çantaların hacimleri arttırılabilmektedir. Heybe çanta ve sırt çantası tarzında üretilen modellerin hepsi destekli omuz askısına sahiptir. Bu sayede çanta full kapasitede bile rahatlıkla ve ergonomik olarak taşınabilmektedir. Legend Gear motosiklet çantaları 3,0 litre ile 17,5 litre kapasiteleri arasında değişiklik göstermektedir. Şık tasarımları ve kaliteleri ile ön plana çıkan Legend Gear motosiklet çantaları fiyatları ile de kullanıcılar açısından iyi bir performans göstermektedir. SW Motech Legend Gear motosiklet çanta modellerini uygun fiyatlar ve taksit imkanları ile MotoPlus Motosiklet Aksesuarları Mağazasından satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder