22 Aralık 2017 Cuma

900 TL – 1200 TL arası Alınabilecek Kışlık Motosiklet Mont Tavsiyeleri

Motosiklet montu seçiminde her zaman olduğu gibi ilk dikkat edilmesi gereken ‘güvenlik’ faktörüdür. Yazlık veya kışlık motosiklet montu alın her daim aldığınız motosiklet montunun korumalıklarının olmasına dikkat etmelisiniz. Eğer ki daha öncelerinde aldığınız montta dirsek, omuz, sırt vb. korumalar mevcut değilse ek olarak korumalık alarak motosiklet montunuza takabilirsiniz. Kışlık motosiklet montu alırken güvenlikli olmasının yanı sıra sizi soğuktan korurken hareket kabiliyetinizi engellemeyecek kalınlıkta olmasına dikkat etmelisiniz. Montun kalın olmasından dolayı hareket etmekte güçlük yaşabilir ve sürüş güvenliğinizi riske atabilirsiniz. Bundan dolayı kışlık motor montu alırken soğuğun vücudumuza geçirmeyecek ince kumaştan üretilmesine dikkat etmeliyiz. Sizler için Venom, IXS ve Oxford markalarına ait kışlık motosiklet mont tavsiyesi olarak hazırladığımız ürünlere gelin birlikte bakalım;

Venom D1 Racing Siyah Motosiklet Ceketi
Venom markasına ait olan deri motosiklet montu kışın kullanmak için uygun bir mont modelidir. Öncelikle belirteyim CE sertifikasına sahip olan Venom montun omuz ve dirsek kısımlarında çıkarılabilir korumalar mevcuttur. Aynı zamanda çıkartılabilir sırt koruması da bulunan D1 racing motosiklet montunun göğüs kısımlarında havalandırma kanalları bulunmaktadır. Havalandırma kanalının olması terlemenizi engeller. Vücudunuza uygun bedeni aldığınız zaman üzerinize tam oturan ve fit duran bir kalıba sahiptir. Buda sizin daha rahat hareket etmenizi sağlar. Bel kısmında bulunan cırt cırtları montun bel kısmını ayarlamak için kullanabilirsiniz.
--- Önerilen Mont Yaklaşık 840 TL 

Oxford TM151 Stockholmn 2.0 Siyah-Mavi Motosiklet Montu


 Oxford kışlık mont modelleri arasında yer alan TM151 Stockholm polyester kumaştan üretilmiş olup CE sertifikasına sahiptir. Su ve rüzgar geçirmez özelliğe sahip olan Oxford mont kışın hava şartlarından bir hayli koruyacağa benziyor. Havalandırma kanalları bulunan motosiklet montunda sıcaklığı içeride tutan özel iç astar bulunmaktadır. Kollarında bulunan reflektif bantlar gece sürüşlerinde görünür olmanızı sağlar. Bel kısmında bulunan ayarlanabilir cırt cırtlar ile montun tam olarak belinizi sarmasını sağlayarak rahat hareket edebilirsiniz. Boyun kısmınızı rahatsız etmeyen neopren yakası bulunmaktadır. 9 tane fermuarlı cebi bulunan Oxford TM151 Stockholmn kışlık motosiklet montunuz güvenliği ve rahat kullanımı ile size kış aylarında güvenli bir sürüş keyfi sunacaktır. 
--- Önerilen Mont Yaklaşık 1.188 TL TL

IXS motosiklet montları fiyat bakımından gözünüzü korkutmasın. Kış aylarında da kullanılabilen IXS evans motosiklet ceketi hem bütçenize uygun olacaktır hem de IXS kalitesini hissetmenizde yardımcı olacaktır. Her zaman ilk önce belirttiğimiz korumalıklardan IXS montta ise dirsek ve omuz korumalıkları bulunmaktadır. 600D Polyoxford kumaştan üretilen ixs kışlık motosiklet montu polyester astara ve çıkarılabilir termal astara sahiptir. Toplam 6 adet cebi bulunan IXS montun havalandırma cepleri de bulunmaktadır.
 ---Önerilen Mont Yaklaşık 1.051 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder