6 Ocak 2016 Çarşamba

Motosiklet Kaskları



KASKLAR

Motosiklette öncelikli koruma aracı olan Motosiklet Kaskı meydana gelebilecek darbelerden başınızı korumak amaçlı tasarlanmıştır. Motosikletiniz üzerinde seyir halindeyken rüzgarın kulaklarınızı ve yüzünüzü rahatsız etmemesi için de ayrı bir konfor sağlamaktadır Motosiklet Kaskları.

Güvenliğiniz ve sağlığınız için size uygun tüm kaskları motoplus.com.tr adresinde bulabilirsiniz. Motosiklet Kasklarına dair kategorilerimizde yer alan ; Kapalı Kask, Açık Kask, Çeneden Açılabilir Kask, Cross Kask, Çenesi Çıkarılabilir Kask çeşitlerini, Bell Kask, Caberg Kask, Astone Kask ve Venom Kask markalarını en yeni modelleriyle inceleyebilir, Motosiklet Kasklarını kampanyalı ve uygun fiyatlar dahilinde satın alabilirsiniz.

KAPALI KASK


Kapalı kasklar yüzü tamamen örten, göz kısmını vizörle kapatan ve vizörün alt tarafında çeneliği bulunan kasklardır. Güvenli sürüş açısından en çok tercih edilmesi gereken, tam koruma yapabilecek Motosiklet Kaskı çeşitlerinden olan Kapalı Kasklara ait Bell Kask, Caberg Kask, Astone Kask ve Venom Kask markalarını, modellerini sitemizden inceleyerek direkt sipariş verebilirsiniz. Diğer sorularınız için iletişim bölümünden ulaşım sağlayabilirsiniz.


AÇIK KASK

Açık Kasklarda çenelik kısmı yoktur. Vizör, yüzü çeneye kadar örter. Özellikle scooter tarzı motosikletlerde kullanımı uygundur. Camlı modelleri ile motorseverler tarafından en çok tercih edilen Motosiklet Kaskı çeşitlerinden olan Açık Kasklara ait Bell Kask, Caberg Kask, Astone Kask ve Venom Kask markalarını, modellerini sitemizden inceleyerek direkt sipariş verebilirsiniz. Diğer sorularınız için iletişim bölümünden ulaşım sağlayabilirsiniz.

ÇENEDEN AÇILABİLİR KASK


Yüzü tamamen örten, çenelikle beraber ön kısmının açılabildiği Motosiklet Kaskı çeşitlerinden olan Çeneden Açılabilir Kasklara ait Bell Kask, Caberg Kask, Astone Kask ve Venom Kask markalarını, modellerini sitemizden inceleyerek direkt sipariş verebilirsiniz. Diğer sorularınız için iletişim bölümünden ulaşım sağlayabilirsiniz.

ÇENESİ ÇIKARILABİLİR KASK

Çenesindeki özel bir mekanizma ile çene aparatı tamamen çıkarılarak açık kaska dönüşebilen Motosiklet Kaskı çeşitlerinden olan Çeneden Çıkarılabilir Kasklara ait Bell Kask, Caberg Kask, Astone Kask ve Venom Kask markalarını, modellerini sitemizden inceleyerek direkt sipariş verebilirsiniz. Diğer sorularınız için iletişim bölümünden ulaşım sağlayabilirsiniz.

CROSS KASK


Kapalı kaska benzeyen fakat daha öne doğru ve agresif bir duruşu olan Cross Kasklar, Yağmur, çamur şartlarına göre tasarlanmıştır. Bu nedenle önünde siperlik gibi ekipmanlar bulunur. Motosiklet Kaskı çeşitlerinden olan Cross Kasklara ait Bell Kask, Caberg Kask, Astone Kask ve Venom Kask markalarını, modellerini sitemizden inceleyerek direkt sipariş verebilirsiniz. Diğer sorularınız için iletişim bölümünden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder